Ohjelmointi perusopetuksessa

Pasi Mustonen Yleinen

Haluatko tietää, mitä ohjelmointi uudessa OPSissa tarkoittaa? Tämän koulutuksen aikana opiskellaan uuden OPS 2016-mukaisia ohjelmointikäytäntöjä. Koulutuksessa tarvitsee olla mukana tietokone (PC, Mac tai Chromebook) ja mobiililaite (Android tai iOS). Koulutuksia voi tilata ala- tai yläkoulujen opettajille erikseen.

Ohjelmointi tuli syksyllä 2016 opetussuunnitelman mukaisesti alakoulujen opetuksen sisältöihin. Alakoulun opettajille suunnatuissa koulutuksissa tutustutaan graafisiin ohjelmointiympäristöihin mobiiliappseissa ja nettiselaimissa toimivissa ympäristöissä.

Yläkoulun opettajat voivat perehtyä nyt jo ennakkoon, millaisia ohjelmointikieliä syksystä 2017 alkaen voisi hyödyntää oppilaiden kanssa. Koulutuksissa perehdytään seuraaviin ohjelmointikieliin kuten Python, Ruby tai JavaScript.

Koulutukset voidaan toteuttaa useampana 3h:n koulutuskertana ja se on suositeltavaa. Koulutukset toteutetaan tilaajan omassa koulussa.

 

Kysy tarjousta koulutuspaketista!

 

Yhteystiedot ja tilaukset:

 

Pasi Mustonenpasimustonen

Koulutusjohtaja

Edutaito

pasi.mustonen@edutukku.fi

0504646154