Edutaito ja Seppo aloittavat yhteistyön

Seppo ja Edutaito aloittavat koulutusyhteistyön, jonka tavoitteena on tukea opettajia uudenlaisen toiminnallisen pedagogiikan käyttöönotossa.

Edutaito ryhtyy kouluttamaan seppon käyttöä. Yhteistyön avulla seppon kehittämä oppimispelialusta viedään mahdollisimman monen opettajan työvälineeksi eri puolille Suomea. Seppossa yhdistyvät pelillisyys, mobiiliteknologian opetuskäyttö ja avoimissa oppimisympäristöissä oppiminen. ”Olin kuullut sepposta jo paljon hyvää aikaisemminkin, mutta en olisi uskonut, että se on näin erinomainen. Seppo on loistava työkalu kaikille opettajille”, sanoo Edutaidon koulutusjohtaja Pasi Mustonen.

”Opettajat tarvitsevat täydennyskoulutusta uuden opetussuunnitelman tavoitteiden toteuttamiseksi. Edutaidon kokeneet kouluttajat pystyvät antamaan lähialueidensa opettajille räätälöityä koulutusta ja tukea seppon käyttöönotossa. Se on meille arvokas asia”, toteaa seppon toimitusjohtaja Riku Alkio.

Seppo on työkalu, jonka avulla opettaja voi itse rakentaa oman oppimispelin mihin tahansa ympäristöön. Seppo-pelit vievät oppilaat ulos luokkahuoneista ja tukevat monella tavalla ilmiöpohjaista ja yhteisöllistä oppimista. Peli on monipuolinen pedagoginen väline, joka auttaa opettajia toteuttamaan uuden opetussuunnitelman tavoitteita.

Edutaito on edesauttamassa opettajien digitaitojen kehittämistä ja toimii laajalla koulutustarjonnalla opetusalalla. Kouluttajat ovat opettajia, joilla on jokapäiväinen näkemys opetustyöhön, ja koulutuksissa ratkaisevassa asemassa onkin pedagoginen ajattelu. Kouluttajilla on edustettujen teknologiaratkaisujen laaja tekninen osaaminen.

Seppo on käytössä jo 6 000 opettajalla Suomessa ja ulkomailla, ja oppimispelejä on pelannut yli 60 000 oppilasta yli kymmenessä maassa. Yhtiö panostaa kansainväliseen kasvuun ja toimii yhteistyössä mm. maailman suurimman yksityiskouluketjun GEMS:n kanssa.

Riku Alkio, seppo, +358 50 531 8044, riku.alkio@seppo.io
Pasi Mustonen, Edutaito, + 358 50 464 6154, pasi.mustonen@edutukku.fi