Yritys

Edutaito Oy on perustettu vuonna 2017. Edutaito on perustettu nopeasti kasvaneeseen tarpeeseen jossa oppilaitoksien käytössä olevat tuotteet, palvelut, tilat tulee integroida toimivaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuudeksi jota osataan käyttää, joka on kustannustehokas ja joka kehittyy.

Vaikka Edutaito on yhtiönä nuori on sillä jo pitkä historia. Edutaito toimi vuosia Edutukku Oy aputoiminimenä huolehtien eri urakoiden ja kehitystä tukevien koulutuksien kehittämisestä sekä toimittamisesta.

Edutaito perustettiin omaksi yhtiöksi kun yhtiöiden omistuspohjaa laajennettiin ja syntyi päätös lähteä hakemaan kasvua sekä keskittyä vain asiantuntijapalveluihin ja kehitystä tukeviin tuotteistuksiin.

Toimiva oppilaitos muodostuu monista asioista ja Edutaito on ensimmäinen aito integraattori.

Edutaito ei itse myy tuotteita vaan toimii projekteissa niiden toimittajien sekä valmistajien kanssa yhteistyössä, joita asiakas on valinnut.

Edutaito ottaa täyden vastuun oppilaitoksen opetusarkkitehtuurista josta muodostetaan toimiva kokonaisuus eli oppimiljöö.

Edutaito lanseerasi käsitykset opetusarkkitehtuuri ja oppimiljöö.

Opetusarkkitehtuuri sisältää ne lukuisat eri osat joista muodostetaan toimiva oppimiljöö.

Toimiva oppimiljöö on osiensa summa ja siihen sisältyy muun muassa tilat, kalusteet, akustiikka, AV, ohjelmistot, laitteet, valaistus, sisustus, osaaminen ja moni muu seikka.