Edutaito aloittaa Digitutor-opettajien koulutukset

Opettajien teknologiaosaaminen puhuttaa koulumaailmassa. Opetushallitus on hankkeillaan voimakkaasti tukemassa tuhansien Digitutoreiden kouluttamista laajasti koko Suomeen. Digitutorin täytyy olla laaja-alainen osaaja, joka innostaa koko yhteisönsä uudenlaiseen opetussuunnitelmaa tukevaan malliin. Pelkkä laitteistotuntemus ei riitä. Muutos lähtee toimintakulttuurista. Tarvitaan osaamista tilojen, laitteiden, ohjelmistojen, sisältöjen ja verkoston laaja-alaisesta hyödyntämisestä, joka yksilöllisesti viedään omaan työympäristöön.

Lue lisää...

Edutaidolta välineet robotiikkaan ja ohjelmointiin

Haluaisitko opettaa robotiikkaa ja ohjelmointia kunnollisin välinein? Nyt voit ohjelmoida oikeaa robottia liikkumaan ja puhumaan. Tai miltä tuntuisi ohjelmoida dronea lentämään ilmassa? Tällaisia välineitä koulutuksen kanssa voit alkaa hankkia Edutaidon kautta. On aika siirtyä opetuksen digitalisaatiossa seuraava askel eteenpäin. Ota yhteyttä! Pasi Mustonen, koulutusjohtaja, pasi.mustonen(at)edutukku.fi, p. + 358 (0)504646154

Lue lisää...

Edutaito ja Seppo aloittavat yhteistyön

Seppo ja Edutaito aloittavat koulutusyhteistyön, jonka tavoitteena on tukea opettajia uudenlaisen toiminnallisen pedagogiikan käyttöönotossa. Edutaito ryhtyy kouluttamaan seppon käyttöä. Yhteistyön avulla seppon kehittämä oppimispelialusta viedään mahdollisimman monen opettajan työvälineeksi eri puolille Suomea. Seppossa yhdistyvät pelillisyys, mobiiliteknologian opetuskäyttö ja avoimissa oppimisympäristöissä oppiminen. ”Olin kuullut sepposta jo paljon hyvää aikaisemminkin, mutta en olisi uskonut, että se on… Read more »

Lue lisää...